Camping var - verdon - provence
Mobil-home Var Piscine camping dans le Var VTT dans le Verdon Escalade dans le Verdon Village de Ginasservis

Ons zwemcomplex voor klein en groot

Een verwarmd zwembad uitsluitend voor onze campinggasten

Piscine chauffée au camping Ginasservis

Baignade Au Camping GinasservisBaignade Familiale Au CampingChaud Apres Midi D EteFamille Sous MarinePhoto Sous MarinePiscine Du Camping Ginasservis

Sinds april 2012 beschikt de camping Ginasservis over zijn eigen verwarmde zwembad op de camping dat uitsluitend bestemd is voor de kampeergasten. Een flinke financiële investering om u het beste te bieden.

Warmte van het seizoen in de Provence

Het Zuiden van Frankrijk kent over het algemeen zeer hete zomers, in het bijzonder in de Var, op enkele kilometers landinwaarts.

Om op en top te profiteren van uw vakantie, is de camping uitgerust met een zwemcomplex om u verkoeling te bieden op de heetste dagen van het jaar !

Toegangsvoorwaarden en veiligheid

Het zwembad is open van 09.00 tot 19.00 van april tot september. Het zwembad is niet bewaakt en staat onder toezicht en verantwoordelijkheid van de ouders.

Het zwembad is verwarmd met een watertemperatuur van zo'n 28°C om het hele jaar door te genieten.

Onze gasten behouden natuurlijk de mogelijkheid, van de gratis toegang tot het gemeentelijke zwembad gebruik te maken dat naast de camping ligt !

© Camping Ginasservis - Plaine Gasquet 83560 GINASSERVIS - Phone: +33 (0)4 94 80 45 11 - Cell: +33 (0)6 77 46 75 82 | 0.0086 seconds | Création de site internet